1352_Beeld A_Inkom

Archiles Architecten, OMGEVING en Van Roey geven nieuw gezicht aan De Stadsmus – Oudergem

Op maat van het kind:

Ons team ontwierp een school vanuit het perspectief van het kind. Zowel in het interieur als het exterieur is er aandacht voor geborgen ruimtes enerzijds: een eigen achtertuintje, een snoezelruimte… als voor grote ruimtes die uitnodigen om te ontdekken: een speelheuvel, een polyvalente zaal… Het speel- en leerdomein van de kinderen kan door de slimme schakeling tussen klassen, gangen, polyvalente ruimtes en buitenruimtes in verschillende scenario’s een ander gestalte krijgen.

Lees het volledige artikel via onderstaande link.

Publicatie © Architecture.be

In samenwerking met Omgeving en Groep Van Roey

Visualisatie © www.polygon3d.be

https://www.architectura.be/nl/nieuws/project-info/52037/archiles-architecten-omgeving-en-van-roey-geven-nieuw-gezicht-aan-de-stadsmus-in-oudergem


← Terug naar overzicht